Kolme uutta kurssia sunnuntaisin 28.4. alkaen!

Sunnuntain tiiviskurssit 28.4.-16.6.2024
Breezy Studio represents - kolme uutta kurssia keväälle 😍 Tuntitarjontaan tulee sunnuntaille yli 15-vuotiaiden heelsin ja twerkin alkeiskurssit sekä twerkin avoimen tason kurssi, lue lisää aikataulusta ja kuvauksista alta!

Seitsemän viikon kurssin hinta on 85€, toisesta kurssista saa 20% alen, kolmannesta kurssista 30% alen. Ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa: breezy.hobiver.com/ilmo. Tunneilla voi käydä myös 5-kerran korteilla ja kertamaksulla ilman ilmoittautumista.

Aikataulu
Kurssit alkaa sunnuntaina 28.4. ja viimeinen kerta on 16.6., opetusta ei ole 26.5. kevätnäytöspäivänä.

  • Heels alkeet yli 15-vuotiaat su klo 17-18

  • Twerk avoin yli 15-vuotiaat su klo 18.15-19.15

  • Twerk alkeet yli 15-vuotiaat su klo 19.15-20.15

Tuntikuvaukset

Heels

Heels tanssitunneilla tutustutaan tanssimiseen korkokengät jalassa. Tunneilla tehdään erilaisia kävely-, eläytymis- ja poseerausharjoituksia, lattiatekniikkaa sekä eripituisia koreografioita. Heelstanssin tärkeimpiä elementtejä ovat naisellisuus, asenne ja esiintyminen!

Heels sopii kaikenlaisille tanssijoille ja korkokengillä kävelijöille, eikä alkeistunneilla tarvita aiempaa tanssitaustaa. Tunneilla käytettävät korkokengät voivat olla millaiset tahansa, puhdistathan ulkokäytössä olleet kengät hyvin. Suositeltua on käyttää kenkiä, joissa voi ojentaa nilkkaa ja joissa nilkka on tuettuna. Tunneille voi osallistua myös ilman kenkiä!

Twerk

Twerk-tunneilla tutustutaan twerkkauksen tekniikkaan, tehdään fiilistelyharjoituksia ja erityylisiä tanssikoreografioita. Twerkin tekniikka on painottunut alakropan hallintaan ja keskiössä on lantion ja takapuolen ”poppaaminen”. Tekniikan lisäksi twerk on asennelaji, jossa itsetuntemus- ja varmuus kohenee! Alkeistunnille voi osallistua jo aiemmin twerkkausta harrastaneet sekä aloittelijat! Avoimen tason tunneilla tahti on hieman nopeampi ja koreografioihin otetaan myös muita tanssillisia ominaisuuksia mukaan.

Twerkissä parhaiten liike näkyy shortseissa, twerkkaukseen suunnitelluissa housuissa/shortseissa tai löysissä housuissa. Laita kuitenkin sellaiset vaatteet, joissa sinulla on mukava olla! Lyhyiden shortsien kanssa voi laittaa myös esimerkiksi verkkosukkahousut, jos haluaa hieman enemmän tukea/jämäkkyyttä - ei peittävyyttä niinkään. Tarvitsemme tunneilla myös polvisuojia, esimerkiksi lentopalloon käytetyt polvisuojat toimivat hyvin.

Toivottavasti nähdään tunneilla! ❤️

Terveisin,
Tiia Bucovschi

Edellinen
Edellinen

Maksuttomia tutustumistunteja kouluikäisille la 11.5.2024

Seuraava
Seuraava

Tanssi Talvilomalla ja Kevään Shuffle-tiiviskurssit Kutsuvat